luni, 10 ianuarie 2011

Pui Adobo-mancare specific filipineza

chicken-adoboTimp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusa

Portii: 4

Ingrediente: 4 file-uri piept pui (aprox.150 g bucata), dezosate si fara piele, 1/2 cana sos de soia, 1/2 cana otet de vin, 1 cana apa, 10 catei de usturoi sau 5 lingurite de praf de usturoi.

Mod de preparare: Se da în clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi. Se adauga carnea de pui si se fierbe la foc mic 30-40 minute. Se serveste cu orez fiert la abur si legume.
Aceasta reteta se mai poate face din carne de porc sau din maruntaie de pui, ... dar asta cu alta ocazie!
Urmariti cu atentie filmul prepararii direct in Filipine si....Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu